ÉLESZTŐ Tápsó Bor 20g III. / |
Fõcsoport: | | Egyéb |
Alcsoport: | | Borászat |
|
- kiszerelés: 25x20g (unikén) CSAK KARTON!
- forgalmi kategória: III.
- gyártó: UNIKÉN KFT
|
|
|
Összetétel: diammónium-foszfát>50%, ammónium szulfát>10%, thiamin hidroklorid (B1 vitamin) |
A tápsó a fermentáció komplex aktiváló szere. Thiaminból (B vitamin) és ammónium-foszfátból illetve ammónium-szulfátból áll. |
A tápsó használatával jobb minőségű bort kapunk, mivel az élesztők számára fontos ammóniás nitrogén a legkönnyebben tud beépülni. |
A tápsót vízben vagy borban oldjuk, majd köráramoltatással hozzákeverjük az élesztővel beoltott musthoz. |
|
|
|
|
Vissza az elõzõ oldalra: | |
|