BORÉLESZTŐ Vörös 20g III. / |
Fõcsoport: | | Egyéb |
Alcsoport: | | Borászat |
|
- kiszerelés: 25x20g (unikén) CSAK KARTON!
- forgalmi kategória: III.
- gyártó: UNIKÉN KFT
|
|
|
Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 - 34°C. Gyors erjesztési képesség. |
Vörösborszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához egyaránt használható. |
Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez. |
A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez. |
Adagolása : normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termes eseten: 30-40 g/hl |
|
|
|
|
Vissza az elõzõ oldalra: | |
|