Termék: BORÉLESZTŐ Fehér 20g III. //

BORÉLESZTŐ Fehér 20g III. //

Fõcsoport:  

Egyéb

Alcsoport:  

Borászat

 
  • kiszerelés: 25x20g (UNIKÉN)
  • forgalmi kategória: III.
  • gyártó: UNIKÉN KFT
 
Az optimális erjesztési hőmérséklet tartomány: 12 - 34°C. Gyors erjesztési képesség.
Felhasználható:fehérborszőlőből és gyümölcsből készült musthoz, cefréhez, megszakított erjesztés újraindításához.
Alkalmazás előtt a száraz élesztőt adjuk hozza tízszeres mennyiségű tiszta, meleg (35-38°C) vízhez.
A szuszpenziót hagyjuk 20 percet állni, keverjük meg ismét, majd adjuk a musthoz vagy a cefréhez.
Adagolás: normál körülmények között: 20g/hl , penészes, rothadt termés esetén: 30-40 g/hl
 
 
Vissza az elõzõ oldalra:   Vissza az elõzõ oldalra