Termék: BORÉLESZTŐ Tápsó 20g III. +

BORÉLESZTŐ Tápsó 20g III. +

Fõcsoport:  

Egyéb

Alcsoport:  

Borászat

 
  • kiszerelés: 25x20g
  • forgalmi kategória: III.
  • gyártó: UNIKÉN KFT
 
Összetétel: diammónium-foszfát>50%, ammónium szulfát>10%, thiamin hidroklorid (B1 vitamin)
A tápsó a fermentáció komplex aktiváló szere. Thiaminból (B vitamin) és ammónium-foszfátból illetve ammónium-szulfátból áll.
A tápsó használatával jobb minőségű bort kapunk, mivel az élesztők számára fontos ammóniás nitrogén a legkönnyebben tud beépülni.
A tápsót vízben vagy borban oldjuk, majd köráramoltatással hozzákeverjük az élesztővel beoltott musthoz.
 
 
Vissza az elõzõ oldalra:   Vissza az elõzõ oldalra